whot?

Merel Veracx


Viruscomix: Subnormality

Posted on December 14, 2009 by admin

viruscomix

Aah, supervette humor… VirusComix brengt eens per week een zalige ‘to big for your screen’ strip uit met ‘veeel te veel tekst’. Ligt qua inhoud en toon zeker in de lijn van xkcd en Dilbert maar met veel vettere uitgetekende graphics. En zo gevat.

Om er toch (een stukje) van 1 van z’n strips uit te lichten: ‘k voel me vaak zoals hieronder – graag serieus genomen willen worden in de IT mannenwereld en meestal alleen maar grappig-bedoelde-ongrappige opmerkingen krijgend.

viruscomix-subnormality

Ik reageer veel minder cool – meestal gewoon wa kantoorachtig meelachen.

‘k Sluit me trouwens – maar net wat minder dramatisch – aan bij de commenter op de VirusComix Blog:

It’s sad but true. It don’t matter if you can move mountains or hover eons ahead of the best minds of your era, it won’t be easy for a eunuch or a butchy lady.

It’s a tragedy that the world will give a woman everything even when she’s bereft of talent, or basic human compassion (I’m looking at you, Megan Fox) just because she a sexpot, yet being an atomic cowgirl will net you nothing but humiliating newspaper headlines. (George, December 9, 2009 at 6:59 am)

Leave a Reply
↑ Top